Close

Δικηγόροι

Οργανώστε τις υποθέσεις, τις δικασίμους, τις προθεσμίες, τα αρχεία και την τιμολόγηση των πελατών σας με την εφαρμογή ηλεκτρονικής διαχείρισης Cloudmate Lawyer.

Δυνατότητες

 • Τήρηση μητρώου υποθέσεων με όλες τις σχετικές λεπτομέρειες (πελάτης, αντίδικοι, δικαστήρια, δικάσιμες κ.λπ.). Ημερολόγιο με ειδοποιήσεις με τις σημαντικές ημερομηνίες και δυνατότητα γρήγορης ή αναλυτικής αναζήτησης.
 • Αυτόματος υπολογισμός προθεσμιών (π.χ. 100 μέρες για κατάθεση προτάσεων τακτικών υποθέσεων, διάφορες προθεσμίες επίδοσης).
 • Υποστήριξη πολλαπλών επιδόσεων υπόθεσης.
 • Τήρηση ιστορικού υπόθεσης (παρακολούθηση ματαιώσεων, διακοπών, επανενάρξεων).
 • Ανέβασμα σχετικών αρχείων υπόθεσης (word, pdf, εικόνες) για αρχειοθέτηση μαζί με τις λεπτομέρειες της υπόθεσης.
 • Καταχώρηση συνεργατών για δημιουργία καταλόγου επαφών και χρήση στις υποθέσεις και στην τιμολόγηση.
 • Καταχώρηση ραντεβού με εποπτικό ημερολόγιο.
 • Δημιουργία και εκτύπωση παραστατικών σύμφωνα με τα νέα πρότυπα ηλεκτρονικής τιμολόγησης myDATA της ΑΑΔΕ. Η έκδοση παραστατικών (αποδείξεων, τιμολογίων, πιστωτικών τιμολογίων για Ελλάδα ή Ευρωπαϊκή Ένωση/Τρίτες Χώρες) γίνεται με ελάχιστα κλικ και τα παραστατικά διαβιβάζονται πανεύκολα στην πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ. Υπάρχει δυνατότητα εισόδου του λογιστή σας ως χρήστη της εφαρμογής με πρόσβαση μόνο στον συγκεκριμένο πίνακα για εκτύπωση των παραστατικών ή εξαγωγή τους σε μορφή PDF ή Excel.
 • Φόρμες αναζήτησης με συνδυαστικά κριτήρια σε κάθε ενότητα του προγράμματος αλλά και πεδίο γρήγορης αναζήτησης σε κάθε πίνακα, για να ανακτάτε οποιαδήποτε πληροφορία σε ελάχιστο χρόνο.
 • Οτιδήποτε άλλο θεωρείτε εσείς χρήσιμο και εξυπηρετεί τον τρόπο λειτουργίας του δικηγορικού γραφείου σας, επειδή η ανάπτυξη του λογισμικού υποστηρίζει εξατομικευμένες παρεμβάσεις και λειτουργίες.

Συχνές ερωτήσεις

 • Πώς έχω πρόσβαση στο πρόγραμμα; Open or Close

  Η αρχιτεκτονική του προγράμματος είναι web-based, δηλαδή το πρόγραμμα δεν εγκαθίσταται στον υπολογιστή του χρήστη αλλά είναι προσβάσιμο μέσω internet από οποιαδήποτε σταθερή ή κινητή συσκευή (desktop, laptop, tablet, smartphone). Αυτό επίσης μας επιτρέπει να ανταποκρινόμαστε άμεσα σε οποιοδήποτε τεχνικό θέμα και να σας παρέχουμε υποστήριξη και νέες λειτουργίες άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις.

 • Είναι τα δεδομένα μου ασφαλή; Open or Close

  Η εταιρεία μας παρέχει διαδικτυακή φιλοξενία του λογισμικού σε υπερσύγχρονο datacenter, με όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας πρόσβασης, επικοινωνίας και τακτικής λήψης αντιγράφων ασφαλείας (backup). Η επικοινωνία με το πρόγραμμα γίνεται υπό το πρωτόκολλο https, το οποίο εξασφαλίζει την κρυπτογραφημένη μετάδοση των δεδομένων.

 • Είναι το πρόγραμμα εύκολο στη χρήση; Open or Close

  Στην Cloudmate πιστεύουμε ότι κάθε ψηφιακό προϊόν εκτός από λειτουργικό πρέπει να είναι και φιλικό προς τον χρήστη. Η χρήση του προγράμματος είναι πολύ απλή, δεν απαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις και το γραφικό περιβάλλον σάς οδηγεί με σαφήνεια στην ολοκλήρωση κάθε ενέργειας. Με την παράδοση του προγράμματος, σας παρέχουμε όλη την εκπαίδευση που χρειάζεστε διά ζώσης ή μέσω τηλεδιάσκεψης.

 • Μπορεί να γίνει προσαρμογή στις ιδιαίτερες ανάγκες μου; Open or Close

  Το πρόγραμμα έχει τη δυνατότητα παραμετροποίησης σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία, υπάρχει δηλαδή δυνατότητα προσθήκης επιπλέον πεδίων στις φόρμες καθώς και ανάπτυξη έξτρα δυνατοτήτων, εφόσον αυτό εξυπηρετεί καλύτερα τον τρόπο εργασίας σας. Δεν παρέχουμε απλά ένα «κλειδωμένο» προϊόν αλλά έχουμε την τεχνογνωσία να το διαμορφώνουμε βάσει των αναγκών και των επιθυμιών σας!

 • Μπορώ να δω κάποια ενδεικτική υλοποίηση; Open or Close

  Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην ενδεικτική υλοποίηση (demo) του προγράμματος και να δείτε τον τρόπο λειτουργίας του σε πραγματικές συνθήκες.

  • Διά ζώσης: Με επίσκεψή μας στον τόπο εργασίας σας.
  • Απομακρυσμένα: Μέσω τηλεφώνου ή τηλεδιάσκεψης.

  Σε περίπου 30 λεπτά μπορούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας και να σας κατατοπίσουμε πλήρως για τις δυνατότητες των λογισμικών μας, χωρίς καμία υποχρέωσή σας.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή επικοινωνήστε μαζί μας.

Η γνώμη σας είναι πολύτιμη και μας ενδιαφέρει!

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Κώστας Στεργίδης
Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών ΑΠΘ, MSc
Αναλυτής και Προγραμματιστής Διαδικτυακού Λογισμικού

Loading...
Loading...